Home דף הבית גדול סופגניות טעימות בטירוף!

סופגניות טעימות בטירוף!

אם יצא לכם כבר להיכנס לבלוג שלי בעבר אתם בטח יודעים שיש לי פה עוד מתכונים לסופגניות. כל שנה אני מאוד אוהבת לנסות להכין מתכון חדש לסופגניות. הסיבה לכך היא שגם בעולם נטול הגלוטן ישנם כל הזמן התחדשויות מבחינת הקמחים וחשוב לי להיות "מעודכנת" קצת כמו עדכון גרסה של אייפון. אני אוהבת לערוך ניסויים במטבח עם קמחים מסוג של "אחד לאחד" וגם עם הרכבה אישית של קמחים שאני אוהבת או יותר נכון חושבת שהם בריאים יותר. לאחרונה הגיעה לארצינו הקטנטונת סדרת הקמחים של Bob's Red Mill, אלו קמחים איכותיים שכיף לעבוד איתם.

קבלו מתכון קליל, זריז ובעיקר טעים בטירוף!

מצרכים:

1 כוס קמח Bob's Red Mill

1/2 כוס קמח ללחם (נטול גלוטן)

1/4 כפית סודה לשתייה

1 כף אבקת סוכר

1/2 כפית אבקת אפייה

קורט מלח

1 כוס ריוויון

1 ביצה

1 כף ברנדי

1 כף שמן זרעי ענבים

2 כפות תמצית וניל טהור

 

אופן ההכנה:

חותכים 2 גזרים לרצועות (שיהיה למהלך הטיגון) ומניחים בצד.

מנפים את כל הקמחים לתוך קערה ומערבבים בעזרת טורף. מוסיפים את שאר היבשים ומערבבים. בקערה נפרדת טורפים את כל הרטובים. שופכים את הרטובים לקערה של הקמחים ומערבבים בעזרת מרית. משאירים את העיסה בקערה ומכניסים למקרר ל- 10 דקות.

לוקחים סיר יחסית שטוח וממלאים בשמן ומניחים על הגז, עם ידיים נקיות ורטובות ממים יוצרים כדורים קצת יותר גדולים מכדורי גולף (אני אישית אוהבת את הסופגניות קטנטנות) כשהשמן חם חם מוסיפים שתי חתיכות גזר (זה מונע מהשמן להישרף) ואז מכניסים מספר סופגניות לסיר בכל פעם. כשהן משחימות הופכים לצד השני. מומלץ להניח את הסופגניות על נייר סופג. לסיום, ניתן כמובן למלא את הסופגניות בריבת תות ואבקת סוכר.

בתיאבון חברים!

למי שמעוניין ניתן להיכנס לאינסטגרם שלי ולעקוב, שם אני מעלה מידי יום מתכונים כולל הסברים בסטורי.

1

2

למי שמעוניין ברכיבים של הקמח ללחם נטול גלוטן

3

5

6

9

10

11

12

13

14

29

16

20

19

25

26

2822

 

.

מתכונים דומים

אין תגובות

השאר תגובה