Home דף הבית גדול עוגיות סופט בייק קוקי דו . Soft baked cookie dough cookies

עוגיות סופט בייק קוקי דו . Soft baked cookie dough cookies

הנה וידוי… מאז שהייתי ילדה קטנה תמיד אהבתי עוגיות רכות או יותר נכון בצק. כן,  אני הייתי מהילדים שטועמים את הבצק עוד לפני שהיה מוכן וזה היה לי טעים… מאוד. הנה מתכון אחד האהובים עלי לעוגיות רכות, ניתן לאכול את זה ללא אפייה ופשוט לערבב עם גלידה! או להקפיא ואז לאכול או לערבב עם קינוחים.

מי שאוהב את הסגנון, אני מזהירה מראש זה ממכר בטרוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רכיבים:

3/4  1  כוס קמח שקדים (200 גרם)

1/4 כוס דבש

1 כף תמצית וניל טהור

3/4 שוקולד ציפ (שוקולד צ'יפ וניל ושוקולד צ'יפ רגיל מעורבב)

1/4 כוס שמן קוקוס מומס

1/4 כפית מלח

1/4 סודה לשתיה

 

*למי שלא אוהב שהעוגיות שלו ממש רכות אז ניתן להוסיף לתערובת 3 כפות קמח רב תכליתי ללא גלוטן

*ניתן גם להוסיף אגוזי מקדמיה שבורים, זה משדרג בטרוף

בקערה אחת מערבבים קמח שקדים, מלח, סודה לשתיה ושוקולד צ'יפ. בקערה נפרדת מערבבים דבש, תמצית וניל, שמן קוקוס. את הרטוב לשפוך ליבש ולערבב היטב בעזרת מרית. על נייר אפיה לסדר עיגולים מן הבצק. לאפות בתנור שחומם מראש על 175 מעלות למשך 6-10 דקות.

חשוב מאוד לצנן היטב את העוגיות לפחות 30 דקות מכיוון שהן רכות עדיין. (למרות שמאוד קשה ומפתה לאכול אותן ישר מהתנור…).

חג – שמח !!!!!!!!!!!!!

march02 038

march02 039

march02 041

 

אין תגובות

השאר תגובה