Home דף הבית גדול עוגיות רכות בלי הפסקה

עוגיות רכות בלי הפסקה

כבר כתבתי פעם על הדילמה הניצחית, האם לטבול בקפה או לא. אני כאמור, אחת הטובלות אם לא ה! כן כן, אני מאלו שאוהבות את הקפה בלי סוכר אבל עם כמה עוגיות בצד, כדי שאפשר יהיה לטבול. בכלל, יש לי חולשה לעוגיות. פעם בימי הגלוטן שלי יכולתי בקלות "לטבול" חצי חבילה של פתי בר עם הקפה. זה היה יותר כמו פתי בר עם קפה בצד מאשר להיפך… למזלי מאז שאני גלוטן-פרי התזונה שלי השתנתה לטובה (כולל הכמויות). חופשת החנוכה והילדודס בבית העירו בי את החשק לאפות יחד איתם, ועל הדרך גם ליהנות מעוגיות עם קפה. הנה מתכון לעוגיות רכות, קלות להכנה וטעימות. ראו הוזהרתם, העוגיות נימוחות בפה ואי אפשר להפסיק לאכול אותן. מנסיון.

רכיבים:

2 כוסות קמח רב תכליתי

1/4 כוס סוכר חום

1/4 כוס סוכר

1/2 כפית סודה לשתיה

1/2 כוס שוקולד צ'יפ לבן

1/2 כוס חמוציות

100 גרם חמאה רכה

2 ביצים

1 כף תמצית וניל טהור

קורט מלח

1/3 כוס ריוויון

אופן ההכנה:

בקערה אחת מערבבים את הקמח עם הסוכר, הסודה לשתיה, השוקולד צ'יפ, האוכמניות והמלח.  בקערה נפרדת מערבבים את כל הרטובים ואז שופכים לקערה של היבשים. מערבבים היטב בעזרת מרית. לוקחים תבנית שטוחה ומרפדים עם נייר אפיה. מכינים את העוגיות ומניחים בתבנית. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20-25 דקות עד שמוזהב ומוכן.

dec005 007  dec005 006

 

אין תגובות

השאר תגובה