Home BREADS עטיפים WRAPS ללא גלוטן

עטיפים WRAPS ללא גלוטן

אחד המאכלים האהובים עלי by far זה WRAPS (עטיפים בעברית). קצת מזכיר את הלאפה אבל הרבה יותר אלגנטי ועדין. הכיף הגדול איתם זה שישנן כל כך הרבה אופציות למילוי, שכל אחד יכול לבחור מה שטעים לו. בין האופציות המועדפות יש חסה, אבוקדו, עגבניות, מלפפונים, גמבה, גזר, עוף, בקר, סלמון, טונה, פסטרמה, גבינה צהובה, גבינה לבנה, גבינת שמנת… בקיצור מלא מלא דברים והכל טעים! ניתן להכין את הבלילה לילה מראש, ובבוקר להכין לילדודס לבי"ס, או לקחת איתכם לעבודה.

רכיבים:

1/2 כוס קמח טפיוקה

1/2 כוס עמילן תפו"א

1/2 כוס קמח אורז לבן

1/2 כוס קמח סורוגום

1/4 כוס קמח אורז מלא

1/4 כוס קמח קוקוס

1 כף פסיליום

1/2 כפית קסנתן גאם

1 כפית מלח

לרטובים:

1.5 כוס חלב שקדים (טמפרטורת חדר)

1.5 כוס מים פושרים

2 ביצים

6 חלבונים (הלבן בלבד)

אופן ההכנה:

לנפות את כל הקמחים לתוך קערה ולהוסיף פסיליום, קסנתן גאם ומלח ולערבב בעזרת מטרפה. לערבב את כל הרטובים בקערה נפרדת בעזרת מטרפה. לשפוך את הרטובים לקערה של הקמחים ולערבב בעזרת מרית. עכשיו חשוב להעביר את כל הבלילה פעמיים דרך מסננת כדי שלא יהיו גושים. לאחר מכן לשים את הקערה במקרר למשך חצי שעה. לאחר חצי שעה להוציא, לקחת מחבת ולשמן מעט בשמן קנולה. בעזרת מצקת יש לקחת מהבלילה ולשפוך למחבת (בערך כמות של בלילת בלינצ'ס) להרים את המחבת ובתנועות מעגליות לפזר את הבלילה על כל שטח המחבת. להניח בחזרה ולטגן עד שמתקפל מעט בצדדים ונוצרות 2-3 בועות ואז להפוך. להמשיך בדרך הזו עד לסוף הבלילה. את העטיפים המוכנים יש להניח על צלחת ולכסות עם מגבת נקיה בכדי שלא יתייבשו וישמרו על הרכות שלהם.

oct4 012  oct4 013

oct4 014  oct4 015

oct4 017  oct4 018

2 תגובות

השאר תגובה