Home דף הבית גדול פיצה בלחמנייה ללא גלוטן

פיצה בלחמנייה ללא גלוטן

לכולנו יש את הימים האלה שבהם פשוט אין כוח לבשל… היה יום עמוס או גשום, או סתם פשוט לא היה זמן לקפוץ לסופר… אך עדיין צריך להעמיד ארוחת ערב. המתכון הזה (אם אפשר בכלל לקרוא לזה מתכון) הולך איתי שנים, עוד מימי הרווקות הסטודנטיאליים. השינוי היחיד שעבר המתכון הוא מלחמנייה עם גלוטן לנטולת גלוטן. כל מה שצריך זה לחמניות, גבינה צהובה, קטשופ ואז לפי הטעם האישי: תירס, זיתים, טונה, עגבניות וכו'.

בתוך נייר כסף מניחים לחמנייה וחותכים לרוחב חריצים (כמעט עד קרקעית הלחמנייה אבל לא עד הסוף). ממלאים כל חריץ בקטשופ וגבינה צהובה ואז מוסיפים את "הטופינגז" כמו פיצה אבל בלחמנייה. לאחר שעושים זאת לכל הלחמניות סוגרים מעט את הלחמנייה בעזרת נייר הכסף בכדי שלא יתפרק. כעת מניחים את הלחמניות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 25 דקות, עד שנראה מוכן. אצלנו מלקקים את האצבעות כאילו מדובר בארוחת גורמה. בהצלחה.

783  784

777  781

 

אין תגובות

השאר תגובה